Деталі продукту |
- Діапазон вимірювання:
- -Пшениця 11,0 - 40,0%
- гірчиця 06,0 - 28,0%
- -Тверда пшениця 11,0 - 40,0%
- -Соєві боби 06,4 - 35,0%
- -Ячмінь 10,8 - 44,8%
- -Білий рис 10,6 - 35,0%
- -Ячмінь озимий 10,8 - 44,8%
- -Овес 10,6 - 40,0%
- -Просо 10,2 - 36,0%
- -Жито 11,6 - 46,0%
- -Спельта 10,8 - 49,4%
- гречка 11,0 - 43,0%
- -Тритикале 11,2 - 44,0%
- -Червона конюшина 10,2 - 33,0%
- -Кукурудза 10,6 – 36,7 %
- -Біла конюшина 08,4 - 43,0%
- -Соняшник 05,6 - 24,0%
- -Лугова трава 10,0 - 35,0%
- Ріпаковий ріпак 05,6 - 32,4%
- -Боб 11,4 - 38,6%
- -Червона овсяниця 11,6 - 35,0%
- -Бабон 11,4 - 38,6%
- -Тімоті-трава 09,4 - 38,0%
- -Горох 11,4 - 35,6%
- -Пшеничне борошно 11,2 - 50,0%
- -Полоскана 05,4 - 34,4%
- -Камеліна 05,8 - 36,6%
- -Примітка! Межі діапазону вимірювань вказані при 20 ° С ".
|
|