Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будни: 09:00–18:00

Выходные: 10:00–15:00

0
Мій кошик

Машина для зняття (общіпування) пера бройлерів, курей, качок (перос'емная, перощіпальная машина)

В наявності
Артикул: 132
14 100.00 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко

Наши менеджеры ответят на все Ваши вопросы и помогут при регистрации или оформлении заказа!

098 074-45-71

066 044-22-50

063 031-04-58

Отправка осуществляется службами доставки:

  • Новая Почта
  •  Деливери
  •  Укрпочта
  •  Мост Экспресс.
  • Самовывоз.

Подробнее о доставке

  • Оплата наличными при покупке товара в магазине. (самовывоз)
  • Наложенный платеж  - оплата наличными при получении товара в отделении почты.
  • Полная или частичная безналичная оплата на расчетный счет предприятия.

Подробнее об оплате

  • Клітки для курей призначена для курей, бройлерів та качок.
  • Габаритні розміри 870*605*605 мм
  • Вага 48кг
  • Діаметр барабана ( нержавіюча сталь) — 550мм
  • Одночасний ощип до 10кг, тривалість ощипа 15-20 секунд
  • Продуктивність 250-350 шт/год
  • Потужність двигуна — 0,75 кВт(220V)
  • Автоматичний полив води

 

Підготовка до роботи

 

  1. Встановити агрегат на рівну поверхню.
  2. Встановити заземлення.
  3. Підключити в сель і підключити подачу води.
  4. Включити на одну хвилину двигун і подачу води для змивання пилу і бруду.

 

Машина готовак роботі.

 

Рекомендації

 

Для початку роботи птицю потрібно обезголовити та провести процедуру обшпарювання при температурі води 60-70 °С* опустивши тушку повністю на 1,5 - 2,5 хвилини, після чого можна закладати під включений агрегат на 15-30 секунд в залежності від ступеня зняття оперення. Одночасно можна закладати до 10 кг ваги, але не менше 2 тушок.

Для курей і бройлерів ідеальна температура 67°С. Для водоплавної птиці 70°С. Але все ж треба дослідним шляхом встановити ідеальну температуру під Вашу птицю. Якщо ступінь зняття пера слабкий – недопарили по температурі або часу, якщо ж порвало шкірку значить занадто велика температура ошпарки.

* Якщо обробляєте стару птицю - слід збільшити температурний режим ошпарки на 5 °С.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору