Прес для винограду може використовуватися для переробки всіх видів фруктів і ягід. Дозволяє віджимати сік з м'яких (чорниця, малина, виноград) та попередньо подрібнених (груші, яблука, айва) овочів та фруктів. Також підходить для обробки сиру.
Прилад утворений зварною рамою, перфорованим кошиком для фруктів та ягід, різьбовою групою гвинт-гайкою, посудом для збирання готового соку. Наявність захисного кожуха виключає розбризкування соку під час віджиму.
Основні елементи преса виготовлені з нержавіючої сталі, тому не схильні до корозії.
Нержавіюча сталь, подвійний кожух, квадратна рама посилена кутками
Ручний прес для винограду:
Станина пофарбована – сталева.
Гвинт – сталь.
Тарілка, кожух, корзина – нержавіюча сталь.
Габарити: 400х250х450 мм.
Розміри кошика: діаметр 200 мм, висота 300 мм.