Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 09:00–18:00

Вихідні: 10:00–15:00

0
Мій кошик

Машина для зняття пера бройлерів, курей, качок, PROFI B (арт. 132451)

В наявності
Артикул: 132451
18 700.00 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Характеристики
Використовують для: Кури та Бройлери, Качок
Тип Перощипальна машина
Гарантія 14 днів
Країна виробник Китай

Наші менеджери дадуть відповіді на всі Ваші запитання та допоможуть при реєстрації або оформленні замовлення!

098 074-45-71

066 044-22-50

063 031-04-58

Відправлення здійснюється службами доставлення:

 

  • Нова Пошта
  • Делівері
  • Укрпошта
  • Meest Пошта
  • Самовивіз.

Докладніше про доставлення

 

  • Оплата готівкою при купівлі товару у магазині. (самовивіз)
  • Післяплати - оплата готівкою при отриманні товару у відділенні пошти.
  • Повна чи часткова безготівкова оплата на розрахунковий рахунок підприємства.

Детальніше про оплату

У птахівництві обскубування це одна з найбільш трудомістких операцій. Полегшити її можна, якщо використовувати перо щипальні машини. Птах обробляється в широкому циліндричному барабані, на дні якого встановлений диск, що обертається. І на диску, і на стінках барабана у спеціальних отворах встановлено кілька рядів бильних пальців. Є система видалення оперення спеціальним стоком.

 

Характеристики:

  • Призначена для курей, бройлерів та качок.
  • Габаритні розміри 725x725x585 мм
  • Діаметр барабана: 60 см, також барабан знімається.
  • Разове завантаження: до 15 кг курей, тривалість ощипу 15-20 секунд
  • Матеріал: нержавіюча сталь
  • Діаметр барабана ( нержавіюча сталь) — 500мм
  • Водозахисний перемикач увімк./вимк.
  • Потужність: 1500 Вт
  • Кількість білих пальців: 164 шт пальців EU PROFI B

 

Підготовка до роботи

  1. Встановити агрегат на рівну поверхню.
  2. Встановити заземлення.
  3. Включити на одну хвилину двигун і подачу води для змивання пилу і бруду.

 

Рекомендації

Для початку роботи птицю потрібно обезголовити та провести процедуру ошпарювання при температурі води 60-70 °С* опустивши тушку повністю на 1,5 - 2,5 хвилини, після чого можна закладати під включений агрегат на 15-30 секунд в залежності від ступеня зняття оперення. Одночасно можна закладати до 10 кг ваги, але не менше 2 тушок.

Для курей і бройлерів ідеальна температура 67°С. Для водоплавної птиці 70°С. Але все ж треба дослідним шляхом встановити ідеальну температуру під Вашу птицю. Якщо ступінь зняття пера слабкий – не допарили по температурі або часу, якщо ж порвало шкірку значить занадто велика температура ошпарки.

* Якщо обробляєте стару птицю - слід збільшити температурний режим ошпарки на 5 °С.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору