Автоклав - герметичний апарат для різних операцій, що вимагають нагрівання під тиском вище атмосферного.
Автоклав призначений для роботи в домашніх умовах:
- як стерилізатор харчових продуктів для стерилізації та консервування м'яса, птиці, риби, овочів, фруктів, соків, компотів, паштетів та інших продуктів у натуральному соку без застосування консервантів, розфасованих та закупорених сирими у скляні банки.
Високотемпературні режими стерилізації дозволяють:
- надійно знищувати бактерії, що є в консервованих продуктах;
- зменшити час термообробки, що підвищує якість продукції, що консервується;
- Збільшити термін зберігання продукції.
У комплект постачання автоклава входять:
Кришка.
Корпус.
Термометр.
Насос.
Ключ гайковий.
Прокладка гумова.
Інструкція з експлуатації.
Упаковка.