Автоклав — герметичний пристрій для здійснення технологічної обробки речовин у герметичному посудині під дією підвищених температур та надлишкового тиску.
Автоклав призначень для роботи в домашніх умовах:
- як стерилізатор харчових продуктів для стерилізації та консервування м'яса, птиці, риби, овочів, фруктів, соків, компотів, паштетів та інших продуктів у натуральному соку без застосування консервантів, розфасованих тазакупорених сирими у скляні банки.Високотемпературні режими стерилізації дозволяють:
- - надійно знищувати бактериї, що є в консервованих продуктах;
- зменшити годину термообробки, що підвищує якість консервованої продукції;
- збільшити термін зберігання продукції.
Технічні характеристики:
Максимальний робочий тиск, атм 6
Максимальна робоча температура, °C 125
Наявність терморегулятора Ні
Висота 92
Ширина 32
Довжина 32
вага, кг 19.5
Місткість:
Кількість банок 0.5 л 40
Кількість банок 1 л 28