Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будни: 09:00–18:00

Выходные: 10:00–15:00

0
Мій кошик

Машина для зняття оперення курей, без подачі води

Немає в наявності
Артикул: 116
11 258.73 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Повідомити, коли з'явиться
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий

Наши менеджеры ответят на все Ваши вопросы и помогут при регистрации или оформлении заказа!

098 074-45-71

066 044-22-50

063 031-04-58

Отправка осуществляется службами доставки:

  • Новая Почта
  •  Деливери
  •  Укрпочта
  •  Мост Экспресс.
  • Самовывоз.

Подробнее о доставке

  • Оплата наличными при покупке товара в магазине. (самовывоз)
  • Наложенный платеж  - оплата наличными при получении товара в отделении почты.
  • Полная или частичная безналичная оплата на расчетный счет предприятия.

Подробнее об оплате

  • Машина для зняття оперення.
  • Призначена для курей, качок.
  • З нержавіючої сталі.
  • Одночасне завантаження до 7 кг
  • Діаметр барабана 60мм
  • Габаритні розміри - 910*630*630мм
  • Двигун 2,2 кВт(220V).
  • Виробник: Китай
  • Вага 50 кг

 

Підготовка до роботи:

  1. Встановити агрегат на рівну поверхню.
  2. Встановити заземлення.
  3. Підключити до мережі і підключити подачу води.
  4. Включити на одну хвилину двигун і подачу води для змивання пилу і бруду.

 

Машина готова до роботи.

 

Рекомендації:

Для начала работы птицу нужно обезглавить и провести процедуру ошпаривания при температуре воды 60-70 °С* опустивши тушку полностью на 1,5- 2,5 минуты, после чего можно закладывать во включенный агрегат на 15-30 секунд в зависимости от степени снятия оперения. Одновременно можно закладывать до 10 кг веса, но не менее 2 тушек.

Для курей і бройлерів ідеальна температура 67°С. Для водоплавної птиці 70°С. Але все ж треба дослідним шляхом встановити ідеальну температуру під Вашу птицю. Якщо ступінь зняття пера слабкий – не допарили по температурі або часу, якщо ж порвало шкірку значить занадто велика температура ошпарки.

* Якщо обробляєте стару птицю - слід збільшити температурний режим ошпарки на 5-10 °С.

 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору